Tjenester

DES14_OBOS_Svart arbeidFRILANSER
Jeg har lang erfaring som nyhetsreporter i ulike avis-, nett- og tv-redaksjoner. Tidligere har jeg primært jobbet med nyheter innen politikk og økonomi.

Som frilansjournalist skriver jeg:

  • portrettintervjuer, featureartikler,  reisereportasjer og nyhetssaker.
  • alle typer redaksjonell tekst for mediebedrifter og private bedrifter.

Klikk på Arkiv for å se eksempler på artikler jeg har skrevet.

KONFERANSIER OG MODERATOR
Jeg tar på meg oppdrag som konferansier, moderator og debattleder. Min bakgrunn som nyhetsjournalist gjør at jeg raskt setter meg inn i nye saksområder. I tillegg holder jeg rundt 50 foredrag i året, som gir meg trygghet i møtet med publikum i alle aldre.
SEP14_Samtale fra scenekanten

ORDSTYRER: Irina Lee (t.h.) i samtale fra scenenkanten om Journey to the East med Arthur Johansen (f.v.), Anne Kyong Sook Øfsti, Ane Ramm og Mona Grenne.

«I forbindelse med forestillingen Journey to the East ledet Irina Lee samtale fra scenekanten. Irina fikk deltakerne til å dele sine tanker og meninger på en avslappet måte. Samtalen fløt lett tross alvoret i tematikken.”
Øystein U. Brager, regissør 

«Irina Lee sto til laud i alt fra grundig research, sammensetting av panel til trygg og sjarmerende gjennomføring av samtale om følsomt tema. Anbefales varmt!»
Ane Ramm

KURSHOLDER OG KONSULENT
Jeg deler gjerne mine erfaringer som journalist, frilanser og gründer. Jeg vet hva som kreves for å starte for seg selv, og har funnet frem til et knippe gode tips som alle kan ha nytte av.

Ta gjerne kontaktdersom du har tatt sluttpakke, eller om du er ansatt i en mediebedrift som nedbemanner. Jeg hjelper deg til å stake ut en ny kurs, der du kan tjene penger på det du har aller mest lyst til å drive med.

POPULÆRT: Kurset «Slik lykkes du som frilanser» i regi av NJ Frilans i Trondheim, 9. april 2015. Foto: Thor Nielsen

POPULÆRT: Kurset «Slik lykkes du som frilanser» i regi av NJ Frilans i Trondheim, 9. april 2015. Foto: Thor Nielsen

Kurs tilbys til grupper, mens privatpersoner tilbys konsulenthjelp via skype, telefon eller personlige møter (kun Oslo).

«Jeg deltok på Irinas foredrag om tilværelsen som frilansjournalist, og fikk med meg uvurderlige råd og tips. Med glimt i øyet øste Irina av sin kunnskap og erfaring, og belyste alle aspekter fra oppstartsfasen til skatt og regnskap. Irina er en svært engasjerende foredragsholder, og har til og med vært behjelpelig med spøsmål i etterkant.»
Nils Vibe-Rheymer

«Det var alt det jeg håpet det skulle bli. Og litt mer. Jeg ble utrolig inspirert av Irina Lee. Hun har en helt unik, jordnær og morsom måte å formidle på.»
Ines Vujicic