Forlag

 • Drømmer du om å gi ut en bok? Skriptor hjelper deg å realisere drømmen.

  I 2012 startet jeg forlaget Skriptor.

  Screen Shot 2015-05-25 at 9.10.24 AMSkriptor ga ut sin første bok våren 2012. Det er historien til bergensbedriften ARKA, som feirer 100-årsjubiluem i 2012. «ARKA – 1912-2012. På vei mot fremtiden med Strømberg Gruppen» er blitt et praktverk på 240 sider.

  Boken forteller historien til selskapet ARKA, stiftet av karosserimaker Andreas Rasmussen i 1912. Senere er virksomheten utvidet flere ganger, og er i dag blant Norges ledende påbyggere. Selskapet la også grunnlaget for Strømberg Gruppen, som er en større aktør innen eiendomsutvikling, shipping og transport.

  Høsten 2014 gitt ut boken «Underveis», i samarbeid med hodejegerfirmaet Esholdt. Hele boken er tilgjengelig som gratis ebok.

  I 2016 fikk Skriptor oppdraget med å gi ut en jubileumsbok i forbindelse med bergensbedriften Frydenbøs 100-årsjubileum. Boken «Entusiasme gjennom generasjoner» ble utgitt i oktober 2016.

  Skriptor kan bistå i de fleste typer bokprosjekter:

  – personlige biografier
  – bedriftshistorier
  – jubileumsbøker
  – prosjektutgivelser
  – slektshistorier
  – bøker til spesielle anledninger

  fullsizerender-2Din fortelling er viktig. Skriptor hjelper deg å ta vare på den.

  Besøk www.skriptor.no for mer informasjon, eller send en mail til irinairina@gmail.com.

  Jeg vil også rette en stor takk til forfatter Irina Lee for fremragende arbeid og for stor iver både i intervjuer og med å finne ut mer om 100-åringen mellom de syv fjell – i verdens vakreste by!» Knut Herman Gjøvaag i forordet til «Entusiasme gjennom generasjoner»