Forfatter

Jeg har skrevet en rekke bøker, både i samarbeid med andre, på oppdrag for andre (ghostwriter) og i forbindelse med egne prosjekter.

JAN14_OmslagSammen med mental trener Tommy Fjeldheim har jeg skrevet boken «Tenk som en kriger», som ble utgitt på Stenersens forlag i januar 2014. Fjeldheim har 14 års erfaring som elitesoldat i Forsvarets spesialkommando (FSK), og i boken deler han sine beste tips for å motivere seg selv, redusere stress og nå sine mål.

«Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lenger tid.» 
Tommy Fjeldheim

omslag7Høsten 2013 var jeg bokaktuell med tre bøker. I januar 2012 valgte jeg å begynne på et kjøpefritt år. Dette har resultert i boken «Shoppingfri», som ble utgitt på Pax forlag i august 2013.

Jeg har også skrevet boken «Raus» i samarbeid med Kirkens Bymisjon, som utgis i slutten av august 2013. Dette blir en reportasjebok om Bymisjonens arbeid, hvormåltidet står i fokus. Boken er laget i samarbeid med fotograf Torstein Ihle, og Norges fremste kokker bidrar med sine beste oppskrifter.

rosa_bok_foranDet tredje bokprosjektet jeg har bidratt til, er en bok om brystkreft som ble utgitt på Cappelen Damm i oktober 2013. Alle inntekter fra «Den rosa boken» går uavkortet til Kreftforeningen.

Våren 2012 har jeg fullført et bokprosjekt i forbindelse med 100-årsjubileet til bergensbedriften ARKA. Denne boken gir jeg ut på eget forlag, Skriptor. Ta kontakt dersom du trenger hjelp til å gi ut DIN bok!

2011_BamabokenI 2011 skrev jeg boken «BAMA – en fersk historie» i forbindelse med BAMAs 125-årsjubileum. Boken ble utgitt på Kagge forlag.

Høsten 2010 ble boken «Det sa min far» utgitt på Kagge forlag. Det er fortellingen om min far, Mr. Lee. Boken er oversatt til koreansk, og ble utgitt i Sør-Korea i april 2011. Dersom du ønsker å kjøpe en signert utgave av boken «Det sa min far», kan du sende meg en mail. Boken selges nå for 199,- inkl. frakt (veil. pris er 349,-). Ved kjøp av to eller flere bøker gis 10 prosent rabatt.

Mr Lee COVER medium«Intet er umulig for den som drømmer. Og jobber hardt.»
Mr. Lee

MAR11_VillaMallaomslagTidligere har jeg skrevet fire kokebøker sammen med min søster, Sonja Lee. I 2011 lanserte vi vår fjerde bok, «Villa Malla», som ble utgitt på Aschehoug. Fra før har vi gitt ut «Saus» (Versal, 2007), «Jordbær» (Versal, 2005) og «Sesonger» (Aschehoug, 2001).