• Tiårets heftigste referat

  Da har jeg gjennomført Årets Viktigste Møte©!

  For de av dere som kjenner meg som frilanser eller leser denne bloggen, vet at det er ETT tips jeg alltid vender tilbake til, hvert eneste år.

  Dette nevner jeg HVER GANG jeg holder foredrag, enten temaet er Hvordan lykkes som frilanser, eller Hvordan gi ut bok på eget forlag, eller Hvordan starte eget forlag…

  Tipset jeg snakker om er selvsagt dette:

  Sett av tid i kalenderen til Årets Viktigste Møte©!

  Dette møtet er altså det jeg kaller Årsmøtet Med Meg Selv. Siden 2009 har jeg gjennomført dette møtet i juni måned, hvert eneste år. Det betyr at 2018-årsmøtet er det tiende i rekken 

  Planene, drømmene og visjonene jeg enstemmig kom frem til på årets møte, etter uker med forberedelser og underfundig grubling, er nå festet til papiret. Og for å si det sånn: Dette er uten tvil det heftigste referatet jeg har skrevet i løpet av dette tiåret! 

  Hvis du går svanger med en stor eller liten drøm eller bare har en spire av håp om å «få til noe» vil jeg anbefale det å gjøre det samme. Med en gang. Det eneste du trenger å gjøre, akkurat her og nå, er å sette av tid i kalenderen. Da er du allerede i gang.

  Husk: Dette er Årets Viktigste Møte©! Jeg tuller ikke.

  Hvis du trenger tips for å gjennomføre møtet, fra A til Å, deler jeg mine beste råd i denne bloggen. Start gjerne med disse innleggene:

  2017: Med blanke ark og fargestifter

  2016: Årets viktigste møte

  2015: Tid for årsmøte

  Tar du utfordringen? I så fall vil jeg ønske deg lykke til – jeg heier på deg! 

  Beste hilsen Irina
  ps. Hvis du lurer på hvorfor det har vært helt stille på denne bloggen det siste året, består svaret av tre ord: Spis deg friDette er tittelen på boken jeg ga ut på mitt eget forlag i august 2017. Les om hvordan det hele startet i denne bloggposten: «Hvem søker du råd hos?»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *