• Klar som en Duracall-kanin!

  JULI13_AlbaniaFerien er over. Jeg kan se tilbake på herlige uker, fylt med sol, varme, god mat, familie og venner. Denne sommeren har jeg brukt til å roe ned, slappe av, slikke sol og lade opp batteriene, etter en hektisk vår.

  Å ligge til lading i noen uker har gjort godt, for kropp, hjerte og sjel. I en hektisk hverdag kan jeg glemme å sette pris på alt jeg har utrettet, alt jeg har i livet mitt og alt som skal komme. I ferien har jeg hatt tid til å reflektere, nyte og bygge opp forventninger til alt som skal komme.

  Jeg har tidligere blogget om min forkjærlighet for listeskriving. Tradisjonen tro skrev jeg i juni i år en ny liste over alt jeg vil gjennomføre i det kommende året, og hva jeg virkelig ønsker meg i livet mitt. Årets liste var faktisk vanskeligere enn tidligere år, for jeg opplever at stadig flere av ønskene mine er oppfylt. Det synes jeg nesten er litt skremmende – det er vel ikke slik at jeg holder på stagnere? Jeg ønsker nemlig aldri å slutte å drømme, sette meg nye mål og finne nye topper å strekke meg mot.

  Etter noen dagers betenkningstid ble årets juniliste fylt til randen av spennende, kreative og utfordrende ønsker. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på høsten.

  Ferie er digg. Men jeg synes hverdager er aller best. I de kommende månedene skal jeg høste mange av fruktene fra min iherdige innsats det siste året. I tilleg skal jeg gå igang med flere nye prosjekter, som jeg vet kommer til å kreve mye av meg.

  Jeg er klar, proppfull av energi etter årets ferie. Og ivrig som en Duracell-kanin!

  Post Tagged with , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *