• Oops. Jeg slettet visst cgi-binen…

    shapeimage_4Det er ikke alltid det er kult å være selvlært fersking. Akkurat i det jeg syntes at nettsidene begynte å bli ganske brukbare, og at jeg hadde fått litt schwung på dette med ftp-overføring og sidesnekring, så gikk alt i svart. Nettleseren min fant ingenting, og alt var bare borte. Poff!

    Da skjønte jeg at det kanskje ikke hadde vært så lurt å ta den siste finpusen, hvor jeg slettet (!) alle filene i webhotellet for å laste opp hele nettstedet på nytt. I den opprydningen gikk nemlig også cgi-bin-mappen med i dragsuget. Denne lille, tilsynelatende anonyme mappen, som ikke gjør så mye ut av seg. Men som altså er ganske viktig.

    Så dermed måtte jeg fyre avgårde min første mail til supportgjengen hos webhotelleier ProISP. Og tror du ikke de hadde gjenopprett hele cgi-binen før jeg rakk å bekymre meg? 43 minutter tok det, for å være nøyaktig, fra jeg hadde sendt avgårde mailen, til Support-Øivind sendte meg en mail tilbake om at alt var OK og at mappen var på plass. Det kaller jeg god service. Takk! Det blir nok ikke siste gang jeg må spørre om hjelp, forresten… Og da er jeg på nett igjen.

    Post Tagged with , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *